top of page

PANDEN TE KOOP 

Blauw Water Strand Foto Facebook Post (4).png

RECENTE HOB MET HANDELSRUIMTE

TIELT - HUIS - 3 SLPK - IN OPTIE

Gelegen in een rustige wijk in Schuiferskapelle, vormt deze recente (BJ 2011) HOB een perfecte combinatie tussen wonen en werken. Via de inkomhal krijgen we enerzijds toegang tot de handelsruimte, die momenteel ingericht is als kapsalon maar uiteraard ook tal van andere mogelijkheden biedt, en anderzijds tot de ruime en gezellige gezinswoning...

Vijfwegenstraat 13 Izegem-20 (1).JPG

KARAKTERVOLLE DUPLEX

IZEGEM - APPARTEMENT - 3 SLPK - € 269.000

Achter deze bijzondere gevel schuilt een minstens even verrassend, volledig instapklaar appartement. In de inkomhal brengt de trap ons meteen naar de grote leefruimte met open, ingerichte keuken, waar de grote raampartijen zorgen voor een extra ruim en lichtrijk gevoel. Op deze verdieping bevinden zich...

Blauw Water Strand Foto Facebook Post (19).jpg

AFGESLOTEN GARAGEBOX

OOSTENDE - GARAGE - VERKOCHT

Afgesloten box in garagecomplex onder de Zeedijk, vlakbij Casino Kursaal (inrit via IJzerstraat). Afmetingen: 3m x 5,50m. 

Huis Hamsterstraat 4 Oostende (1).JPG

TOFFE WONING MET GARAGE

OOSTENDE - HUIS - 3 SLPK - € 329.000

Deze instapklare woning in een rustige wijk in Oostende is klaar om haar nieuwe bewoners welkom te heten! 

Via de inkomhal met gastentoilet komen we in de gezellige leefruimte met aansluitende keuken en wasplaats/berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. De nachthall is voorzien van handige ingemaakte kasten, en er is tevens een opbergzolder. 

In de knusse, onderhoudsvriendelijke tuin met...

Blauw Water Strand Foto Facebook Post (5).png

TE RENOVEREN RIJWONING

BRUGGE - HUIS - 2-3 SLPK - VERKOCHT

Rustig, maar toch zeer centraal gelegen biedt deze charmante woning heel wat mogelijkheden voor handige starters of investeerders. De woning is aan een totaalrenovatie toe maar beschikt over enkele mooie troeven zoals het knusse stadstuintje en de uitweg achteraan.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, voorplaats, leefruimte,

Kooigem (1).JPG

TE RENOVEREN/TE HERBOUWEN WONING

KOOIGEM - HUIS/GROND -  € 169.000

Deze vrijstaande woning op een perceel van +/- 560m² biedt haar nieuwe eigenaars de keuze tussen een totaalrenovatie, of tot sloop en heropbouw.

In de huidige indeling vinden we ... 

Blauw Water Strand Foto Facebook Post (18).jpg

LUXE DUPLEX STUDENTENFLATS

BRUGGE - STUDIO'S - 1 SLPK - 100%  VERKOCHT

Studentencomplex "Campus Amicorum" ligt in het centrum van Brugge en bestaat uit 80 studio's, waarvan slechts 10 duplex appartementen. De aangeboden duplexstudio's bevinden zich op de eerste verdieping van het recent gerenoveerde gebouw. Ze beschikken allen over een leefruimte, aparte slaapkamer, badkamer met lavabo, douche en toilet en een kitchenette. Verder beschikt het complex over een.... 

Gullegemsesteenweg 216 Bissegem-63.JPG

POLYVALENT BEDRIJFSGEBOUW
MET WONING

BISSEGEM - BEDRIJFSSITE - € 2.390.000

Gunstig gelegen vlakbij de R8 is deze grote bedrijfssite een unieke opportuniteit voor de gedreven ondernemer. Het terrein beslaat een oppervlakte van 8893m² en bestaat uit een bedrijfsgebouw van 1450m² met uitgebreide parkeergelegenheid en uitweg, en een aanpalende gelijkvloerse woning van 316m² met tuin en zwembad.

Op zoek naar uw droomwoning? Laat ons weten wat u zoekt!

Bedankt voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk!

verkocht bord.jpg
bottom of page