top of page

PANDEN TE KOOP 

Langestraat 136 Brugge-25 (1).JPG

HORECA/HANDEL MET WOONST

BRUGGE - HANDELSHUIS - 2 SLPK - € 475.000

Deze karakteristieke trapgevel in het centrum van Brugge vormt het perfecte decor voor een vlekkeloze combinatie tussen wonen en werken. Op heden wordt het gelijkvloers uitgebaat als rendabele horecazaak, maar ook handel of kantoor zijn hier mogelijk. Op de eerste en tweede verdieping...

Garage Oostende verkocht

AFGESLOTEN GARAGEBOX

OOSTENDE - GARAGE - VERKOCHT

Afgesloten box in garagecomplex onder de Zeedijk, vlakbij Casino Kursaal (inrit via IJzerstraat). Afmetingen: 3m x 5,50m. 

oostende verkocht.png

TOFFE WONING MET GARAGE

OOSTENDE - HUIS - 3 SLPK - VERKOCHT

Deze instapklare woning in een rustige wijk in Oostende is klaar om haar nieuwe bewoners welkom te heten! 

Via de inkomhal met gastentoilet komen we in de gezellige leefruimte met aansluitende keuken en wasplaats/berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. De nachthall is voorzien van handige ingemaakte kasten, en er is tevens een opbergzolder. 

In de knusse, onderhoudsvriendelijke tuin met...

Huis Brugge verkocht

TE RENOVEREN RIJWONING

BRUGGE - HUIS - 2-3 SLPK - VERKOCHT

Rustig, maar toch zeer centraal gelegen biedt deze charmante woning heel wat mogelijkheden voor handige starters of investeerders. De woning is aan een totaalrenovatie toe maar beschikt over enkele mooie troeven zoals het knusse stadstuintje en de uitweg achteraan.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, voorplaats, leefruimte,

Studentenstudio Brugge te koop

LUXE DUPLEX STUDENTENFLATS

BRUGGE - STUDIO'S - 1 SLPK - 100%  VERKOCHT

Studentencomplex "Campus Amicorum" ligt in het centrum van Brugge en bestaat uit 80 studio's, waarvan slechts 10 duplex appartementen. De aangeboden duplexstudio's bevinden zich op de eerste verdieping van het recent gerenoveerde gebouw. Ze beschikken allen over een leefruimte, aparte slaapkamer, badkamer met lavabo, douche en toilet en een kitchenette. Verder beschikt het complex over een.... 

Bedrijfssite te koop Bissegem

POLYVALENT BEDRIJFSGEBOUW
MET WONING

BISSEGEM - BEDRIJFSSITE - € 2.390.000

Gunstig gelegen vlakbij de R8 is deze grote bedrijfssite een unieke opportuniteit voor de gedreven ondernemer. Het terrein beslaat een oppervlakte van 8893m² en bestaat uit een bedrijfsgebouw van 1450m² met uitgebreide parkeergelegenheid en uitweg, en een aanpalende gelijkvloerse woning van 316m² met tuin en zwembad.

Op zoek naar uw droomwoning? Laat ons weten wat u zoekt!

Bedankt voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk!

Maisons de Julie verkoopt uw pand
bottom of page